"Terugkeer wordt speciaal"

ZATERDAG, 4 MAART 2017, 06:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni keert vanavond terug 'achter de kazerne' naar de club die hem een kans gaf om zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Algerijn heeft dan ook tonnen respect voor KV Mechelen, al zal hem dat niet tegenhouden om voluit voor de drie punten te gaan. 

"Een carrièrre van een voetballer gaat dikwijls over verschillende clubs. De ene betekent al wat meer dan de andere. Maar voor KV Mechelen heb ik tonnen respect, te veel om in woorden uit te drukken. Ja, mijn terugkeer wordt speciaal", geeft Hanni toe. 

"KV Mechelen is de club die mijn carrière heeft gered, samen met hun toenmalig sportief directeur Olivier Renard. Ik verwacht mij toch wel een beetje aan een emotiele avond. Maar dat wil niet zeggen dat we niet voor de winst gaan. Ik ga heel moeilijk doen over een nederlaag", geeft de Algerijn toe.

Het verschil tussen bij KV Mechelen spelen en Anderlecht is wel groot: "Bij de kleine clubs was ik de jager, terwijl ik nu bij Anderlecht de prooi ben. Iedereen wil ons hebben, dat was wel even verschieten. Maar Besnik Hasi had mij al verwittigd, dus ik was er klaar voor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.