"Anderlecht weet dat ik geen onruststoker ben"

ZATERDAG, 4 MAART 2017, 06:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Adrien Trebel krijgt waarschijnlijk vanavond een basisplaats door de schorsing van Youri Tielemans. Voor de rest moet hij zich vooral tevreden stellen met een plaats op de bank. Maar daar doet Trebel niet moeilijk over: "Ik kan moeilijk verwachten om meteen alles te spelen, zeker met een Tielemans die zo in vorm is".

"De coach is van in het begin altijd eerlijk geweest, de beste speelt. En het duo Tielemans-Dendoncker is aan een heel sterk seizoen bezig. Ze zijn beiden erg belangrijk voor de ploeg. Vooral Youri zijn schot is fenomenaal. Hij laat de ploeg draaien en daar moeten we blij om zijn", is Trebel eerlijk.

"Iedereen wil spelen, daar ben ik eerlijk in. Maar ik zit ook niet met een lang gezicht op de bank, niemand trouwens. Dat is ook één van de sterktes van deze ploeg. Youri en Leander waren de eerste om mij welkom te heten toen ik hier aankwam, ook al was ik een rechtstreekse concurrent. Dat zegt toch al genoeg. We zitten hier echt met een goede groep. En nee, ik ben geen onruststoker. De mensen die mij naar hier gehaald hebben weten dat. Vraag maar aan één van mijn voormalige trainers, niet één heeft ooit problemen gehad met mij", aldus nog Trebel. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.