Nuytinck: "Kansen genoeg gehad"

ZONDAG, 5 MAART 2017, 14:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een knappe kopbal bracht Bram Nuytinck Anderlecht opnieuw naast KV Mechelen. Maar waar iedereen verwachtte dat paars-wit er toen over zou gaan, kreeg het in de slotfase het deksel op de neus. "Dat derde tegendoelpunt mag nooit vallen."

"Je creëert kansen, je voetbalt goed, je geeft helemaal niets weg", begint Nuytinck zijn analyse bij RSCA.tv. "Na 25 minuten krijgen we uit het niets een strafschop tegen en kom je op achterstand. Oké, je probeert dan door te gaan. Vlak erna komt Mechelen dan op 2-0. Eigenlijk was dit de eerste kans die ze kregen. Dan wordt het lastig hier."

Toch zorgde dit niet meteen voor paniek. "We zeiden tegen elkaar dat we goed bezig waren. We zouden de kopjes niet laten hangen en mentaliteit tonen. We maken dan de verdiende 2-1. Wat later wordt het, ook verdiend, 2-2. Dan mag je verwachten dat je erover kan gaan. We krijgen nog een goede kans via Teodorczyk."

"We hebben kansen genoeg gehad. Dat derde tegendoelpunt mag nooit vallen", is Nuytinck hard. Dat zijn doelpunt daardoor voor niets was, doet hem balen. "Ik ben blij dat ik kon scoren. Jammer dat het tot niets leidde omdat we dat derde doelpunt nog slikken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.