Hanni: "Zorgen dat we klaar zijn voor APOEL"

ZONDAG, 5 MAART 2017, 14:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Voor het eerst keerde Sofiane Hanni als Anderlecht-speler terug naar KV Mechelen. Met een assist leek hij paars-wit terug in de wedstrijd te brengen, maar de late winning-goal van zijn maatje Tim Matthys bezorgde Anderlecht toch een nederlaag. "Doet pijn dat onze reeks zonder nederlaag ten einde is."

"Tijdens de rust zeiden we dat we Mechelen konden pakken. We moesten zo snel mogelijk de aansluitingstreffer maken om daarna druk te zetten, gelijk te maken en wie weet nog te winnen", reageerde Hanni achteraf voor de microfoon van RSCA.tv. ""Het doet altijd pijn dat zo'n reeks zonder nederlagen ten einde komt. Nu is het belangrijkste dat we zo veel mogelijk punten halen om Play-Off 1 zo hoog mogelijk te beginnen."

Nu eerst de blik op Europa. "In de Europa League spelen we tegen sterke ploegen. We moeten deze partij achter ons laten en zorgen dat we klaar zijn voor donderdag." Donderdag speelt Anderlecht in Cyprus de achtste finale van de Europa League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.