Anderlecht op zoek naar Belgische versterkingen

DINSDAG, 7 MAART 2017, 15:45 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht zal op zoek moeten naar een aantal Belgische spelers met het oog op volgend seizoen. De club zit nu reeds krap op het verplichte aantal Belgen (of spelers die in België zijn opgeleid) in de kern. Mogelijk vertrekken ook Dendoncker en/of Tielemans en beëindigt Deschacht zijn carrière.

Een aantal geruchten doen alvast de ronde. Daarbij duikt de naam van Nicolas Lombaerts weer op. De verdediger wordt al twee jaar gevolgd door paars-wit maar tot een transfer kwam het nooit. Gezien zijn leeftijd, lijkt de kans op een transfer ook kleiner geworden te zijn.

Deze winter leek Anderlecht ook interesse te hebben in Christian Kabasele en Laurent Depoitre. Ook zij blijven op het verlanglijstje en zijn mogelijk ook haalbaar voor paars-wit aangezien beiden weinig aan spelen toekomen. Dedryck Boyata werd ook meermaals genoemd, maar hij lijkt onhaalbaar te zijn.

De afgelopen weken duiken ook de namen van Mats Rits, Clinton Mata en Landry Dimata op. Een terugkeer van Vadis Odjidja is mogelijk, maar eerder onwaarschijnlijk gezien zijn verleden.



anderlecht-online forum