"In de voetbalwereld is veel hypocrisie"

DINSDAG, 7 MAART 2017, 16:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen stapt Anthony Vanden Borre op het vliegtuig richting Lubumbashi, maar gisteren maakte hij nog even tijd voor het Waalse sportprogramma La Tribune. Vanden Borre legt er nog even zijn keuze voor TP Mazembe uit en de hypocrisie die heerst in de voetbalwereld.

Ik heb altijd eerlijk mijn mening gezegd, maar dat is niet altijd aanvaard in de voetbalwereld. Het is een harde wereld met vele hypocrisie, mensen veroordelen je zonder aanleiding. Alles draait er ook om het geld en dat is jammer. Zo een dingen komen hard aan", is Anthony eerlijk.

Ook Jean-François Lenvain, hoofd van de sociale cel bij Anderlecht, was te gast in La Tribune, hij onderstreepte nog eens het belang van die sociale cel. "Er is zoveel gaande naast het voetbalveld, dat het belangrijk is om de jonge spelers goed te begeleiden", zei Lenvain. De sociale cel werd opgericht ten tijnde dat Vanden Borre furore maakte bij de eerste ploeg van paars-wit. De rechtsachter die altijd in is voor een grapje merkte grappend op "dat de sociale cel er gekomen is dankzij hem".

Morgen begint Anthony aan zijn avontuur in Congo.

Succes ket !!!





anderlecht-online forum