Deschacht straks in de basis?

DONDERDAG, 9 MAART 2017, 11:15 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht werkt vanavond de heenmatch af van de achtste finales van de Europa League. De tegenstander is APOEL Nicosia, wat een haalbare kaart zou moeten zijn. Zoals we gisteren al meldden, missen de Cyprioten hun topschutter Sotiriou (schorsing). Maar mogelijk wisselt ook Weiler een paar sterkhouders.

Volgens RTBF zou Anderlecht vanavond starten met Olivier Deschacht in de basis. Hij zou dan Bram Nuytinck komen te vervangen. Kara is sowieso afwezig wegens een blessure. Ook Hanni zal mogelijk plaats moeten maken voor Stanciu, die in de competitie amper aan spelen toekomt. Acheampong krijgt vermoedelijk opnieuw een kans om zijn status van 'Mister Europe' wat extra glans te geven. Teodorczyk krijgt waarschijnlijk de voorkeur op Thelin.

Mogelijke opstellingen:
Apoel Nicosia: Waterman, Milanov, Merkis, Inaki Astiz, Ioannou, Nuno Morais, Ebicilio, Gianniotas, Efrem, Barral, De Camargo
Anderlecht: Ruben, Najar, Spajic, Deschacht, Obradovic, Tielemans, Dendoncker, Chipciu, Acheampong, Stanciu, Teodorczyk



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.