Tielemans: "Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden"

ZATERDAG, 11 MAART 2017, 07:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Amper geland op Belgische bodem moet Anderlecht zich al concentreren op een volgende belangrijke wedstrijd, die van zondag tegen Waasland-Beveren. Paars-wit heeft enkel vandaag om zich ten volle voor te bereiden op deze wedstrijd. Waasland-Beveren komt zonder druk naar het Constant Vanden Stock Stadion en dat heeft het verleden al bewezen dat dat niet altijd de gemakkelijkste wedstrijden zijn, dat weet ook Youri Tielemans.

Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden", is Tielemans eerlijk, "De spelers van Waasland-Beveren hebben al eerder bewezen dat ze er staan op grote wedstrijden".

We herinneren ons nog de wedstrijd op de Freethiel, Anderlecht komt vroeg in de wedstrijd tegenover tien man te staan en gaat nog met lege handen terug naar huis. Morgen moeten de drie punten thuis gehouden worden, vooral met het oog op play-off 1 die binnenkort van start gaat.

Het is een druk programma voor paars-wit, de wedstrijden volgen zich in sneltempo op, het is dus aan René Weiler om de best mogelijke ploeg op te stellen. Gelukkig beschikt de Zwitser over een ruime kern waarmee hij de Europese vermoeidheid en kleine pijntjes kan opvangen. 

"We hebben een brede kern, het is aan de coach om de meest frisse en fitte spelers op te stellen", gaat Tielemans verder, "Er komen nog veel wedstrijden, dus iedereen zal ook nog aan spelen toekomen.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.