Tielemans prioriteit voor Lyon?

MAANDAG, 13 MAART 2017, 21:32 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Olympique Lyon wil volgend seizoen zwaar uithalen op de transfermarkt. De Franse club kreeg recent een serieuze kapitaalsinjectie van een steenrijke Chinese investeerder en is dus bereid om 20 miljoen op tafel te leggen voor Youri Tielemans.

De Franse club wil zich stevig versterken en wil daarbij geen roekeloze aankopen doen. De club is vooral geïnteresseerd in jonge talenten en Tielemans past bijgevolg perfect in het plaatje. Lyon zal echter wel moeten afrekenen met quasi elke Europese topclub. 

Tielemans ontpopte zich dit seizoen tot sterkhouder op het middenveld. Hij speelde zich nog meer in de kijker door drie fantastische goals te maken in twee wedstrijden. Ondertussen werd Tielemans ook geregeld opgeroepen voor de Belgische nationale ploeg.

Anderlecht hoopt de speler nog één seizoen te kunnen houden. Dat zou eventueel kunnen lukken indien paars-wit zich kan plaatsen voor de Champions League (door kampioen te worden). Zo niet, zal Anderlecht ongetwijfeld een recordbedrag will incasseren voor hun jeugdig talent.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.