"It's time to write history"

DINSDAG, 14 MAART 2017, 21:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Donderdag heeft RSC Anderlecht de kans om na 20 jaar opnieuw door te stoten naar een kwartfinale in de Europa League. Mauves Army roept iedereen op om al rond 20u naar het Constant Vanden Stock Stadion te komen om de spelers luidkeels aan te moedigen en te steunen. 

"Deze donderdag 16 maart, heeft Royal Sporting Club Anderlecht een afspraak met zijn geschiedenis. De laatste kwartfinale van de Europa league, van onze grote Sporting, dateert van het seizoen 1996-1997, namelijk de uitschakeling tegen Inter Milan. Sindsdien, ondanks enkele mooie europese pogingen, hebben we veel teleurstellingen gehad. Dit seizoen, mogen we meer dan ooit dromen over het herschrijven van de naam van onze club in het Europese pantheon. Daarom moeten we donderdag, tegenover Apoel Nicosia, met 20 000 achter onze 11 krijgers staan om hen met zen allen naar de qualificatie te duwen. Elke generatie, oud, jong, laten we ons verenigen zoals we dat nog nooit gedaan hebben! Mauves Army 2003 vraagt aan alle supporters om zich zo vroeg mogelijk tot het stadion te begeven (vanaf de opening van de hekken rond 20u) om zo de spelers vanaf de opwarming aan te moedigen. Iedereen in het paars en wit met zijn sjaal in het stadion! Laten we fier zijn op onze kleuren!

Deze wedstrijd zullen we niet met 11 maar met 20 000 winnen. UNITED AS ONE, LET’S WRITE HISTORY !
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.