Everton, West Brom en Milan hengelen naar Teodorczyk

WOENSDAG, 15 MAART 2017, 13:23 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht onderhandelt momenteel nog met Teodorczyk, maar die wil volgend seizoen naar een grote competitie. Dit limiteert de onderhandelingspositie van paars-wit en mogelijk zullen ze zich moeten vastpinnen op een vast transferbedrag om Teo te overtuigen. Op die manier kan Anderlecht de optie lichten, maar zal de spits meteen verkocht worden voor het contractueel vastgelegde bedrag. Anderlecht is zo toch zeker van een aantal miljoenen winst.

En er zijn ondertussen een aantal clubs die concrete interesse tonen. Uit Italië is er AC Milan. De Milanezen zijn bereid tussen de 15 en 20 miljoen op tafel te leggen. 

Uit Engeland is er interesse van West Bromwich Albion en Everton. Die laatste zien waarschijnlijk Romelu Lukaku vertrekken en zullen dus op zoek moeten naar een stevige vervanger. Teodorczyk komt daarvoor in aanmerking. West Brom is eveneens dringend op zoek naar offensieve versterkingen. Salomon Rondon is hun enige scorende spits momenteel en dat is wat weinig voor een Premier League ploeg.

Als Anderlecht een akkoord kan vinden met Teodorczyk, kan het de spits voor net geen 5 miljoen overnemen van Dynamo Kiev. Dit dient voor het einde van het seizoen te gebeuren. Dat paars-wit snel op zoek moet naar een vervanger, is duidelijk. Thelin kon tot nu toe nog niet echt overtuigen en andere diepe spitsen lopen er in Brussel niet rond (buiten de jonge Jorn Vancamp). Laurent Depoitre wordt mogelijk kandidaat nummer één. De spits kreeg te horen dat hij niet voldoet voor FC Porto en mag dus weg. Paars-wit toonde tijdens de winter al interesse in de ex-AA Gent speler.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.