Hanni: "We willen geschiedenis schrijven"

DONDERDAG, 16 MAART 2017, 07:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht kan vanavond geschiedenis schrijven door zich te kwalificeren voor de kwartfinale voor de UEFA Europa League. En als het van de spelers afhangt, doen ze dat ook. Al moet er eerst nog 90 minuten gespeeld worden tegen APOEL natuurlijk. Kapitein Sofiane Hanni is duidelijk: "We willen geschiedenis schrijven voor de club en de supporters".

Aan een halve finale of finale in de Europa League denken de spelers nog niet: "We moeten eerst de wedstrijd van vanavond winnen, daarna zien we wel. Nee, we hebben het nog niet gehad over de finale van de Europa League", zegt Hanni. De spelers willen vooral de supporters trots maken vanavond.

"We voelen ons goed en het vertrouwen is er. Natuurlijk willen we zo ver mogelijk geraken, en in het voetbal is alles mogelijk. Maar onze focus ligt nu op de wedstrijd tegen Nicosia. We willen de supporters trots maken door door te stoten naar de kwarfinale. We moeten spelen om te winnen straks en vooral ons eigen spel spelen", gaat de kapitein verder.

Nicosia zal zich vanavond niet zomaar gewonnen geven, dat weet ook Hanni: "Het is geen evidente tegenstander. De ploeg is aanvallend sterk en ze hebben spelers die graag in duel gaan. We moeten dus voorzichtig zijn en de goede uitgangspositie van in Cyprus twee helften lang versterken.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.