Christiansen: "We willen eerherstel"

DONDERDAG, 16 MAART 2017, 11:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Wil Anderlecht zich kwalificeren voor de kwartfinales van de UEFA Europa League vanavond, dan zal het toch eerst voorbij APOEL moeten. De Cyprioten zijn niet van plan zich zomaar gewonnen te geven, dat zegt ook coach van APOEL Thomas Christiansen: "We willen eerherstel".

"Het wordt geen gemakkelijke opgave om de situatie hier om te draaien", gaat Christiansen verder, "Maar we gaan ons ook niet zomaar gewonnen geven, we willen eerherstel. De uitslag thuis maakt het natuurlijk nog wat moeilijker voor ons hier, maar we gaan er alles aan doen om ons alsnog te kwalificeren. De kansen die we krijgen moeten tegen de netten, zo simpel is het".

"Iedereen met een beetje voetbalverstand ziet dat dit Anderlecht heel veel kwaliteit heeft. Ze hebben ervaring en jonge spelers met een enorm potentieel. Maar ik herhaal dat we spelen om te winnen. Er is nog niets verloren. We zullen dominant moeten spelen en iets meer druk moeten zetten dan vorige week", aldus nog Christiansen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.