Gebroken neus voor Spajic?

VRIJDAG, 17 MAART 2017, 02:13 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES APOEL Nicosia speelde gisteren een potige partij tegen Anderlecht; en dat is nog zacht uitgedrukt. De Cyprioten begingen maar liefst 30 overtredingen, maar werden amper bestraft door de laks optredende Wit-Russische ref. De meeste spelers lijken er met wat blutsen en builen vanaf te komen, behalve Uros Spajic.

De verdediger bloedde hevig uit de neus na een luchtduel. Volgens Herman Van Holsbeeck heeft hij een gebroken neus: "Het ging soms te ver. Spajic houdt er een neusbreuk aan over", reageerde hij na de wedstrijd. De ernst van de blessure zal waarschijnlijk pas vrijdag duidelijk worden. Of andere spelers ook nog lichte kwetsuren over houden aan de wedstrijd, zal eveneens pas in de komende dagen duidelijk worden.

Anderlecht heeft in ieder geval nog twee weken tijd om iedereen klaar te stomen voor de eerste wedstrijd van de play-offs. De titel heeft nog steeds prioriteit voor paars-wit. Daar hangt namelijk een rechtstreekse Champions League deelname aan vast. Maar coach Weiler wil strijden op twee fronten. Een favoriete tegenstander voor de kwartfinale wou hij echter niet lossen: "Daar heb ik toch geen invloed op", klonk het nuchter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.