Van Holsbeeck: "Titel blijft prioriteit"

VRIJDAG, 17 MAART 2017, 07:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De kwalificatie voor de kwartfinale doet iedereen dromen van meer, maar voor Herman Van Holsbeeck is het duidelijk: "De landstitel blijft prioriteit", zo klinkt het. "De financiële gevolgen zijn enorm."

"Dit wil echter niet zeggen dat we ons zomaar gewonnen geven in de volgende ronde", aldus een fiere Anderlecht-manager, die ook een voorkeur heeft voor een volgende tegenstander. "Manchester United zou zwaar zijn. Doe mij maar Ajax. Een mooie affiche tegen een goed voetballende ploeg en een ouderwetse affiche België - Nederland. Ook Genk zou leuk zijn, dan zit er al zeker een Belgische ploeg in de halve finale."

De sterke Europese campagne zal zich komende zomer vast en zeker laten voelen. "De interesse voor onze spelers zal aanwakkeren", beseft Van Holsbeeck. "Het wordt niet evident om iedereen te houden. Het zal een drukke transferzomer worden. Ach, dat zijn zorgen voor later. Ik ben blij dat we onze supporters opnieuw kunnen verwennen. De fans komen weer graag naar het stadion."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.