Van Holsbeeck: "Teodorczyk zal blijven"

ZATERDAG, 18 MAART 2017, 07:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Er staat Herman Van Holsbeeck een drukke transferperiode te wachten. Eén van de hete hangijzers is het het dossier van Lukasz Teodorczyk. Herman Van Holsbeeck is overtuigd van een goede afloop. "Al zal Kiev zich natuurlijk niet zomaar neerleggen bij een transfer."

Er werden de voorbije weken al verschillende verklaringen gedaan in de pers omtrent de overgang van de Pool. Maar Van Holsbeeck laat zich daar niet door intimederen. "Natuurlijk zal Kiev zich niet zomaar neerleggen bij de overgang van Teodorczyk. Dus komen ook de spelletjes en de verklaringen in de pers om de druk wat op te voeren. Maar ik ben ervan overtuigd dat we dit positief kunnen afhandelen. 'Teo' zal wel blijven", aldus Van Holsbeeck. 

Teodorczyk is nog steeds eigendom van Dinamo Kiev, dus eerst moet dat heikel punt opgelost worden. Anderlecht heeft een aankoopoptie op Teodorczyk van 4,5 miljoen euro en gaat die zeker lichten. Al zijn de Oekraniërs niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven, zeker door de prestaties van de Pool bij paars-wit.
 



anderlecht-online forum