Svilar en Boeckx beginnen op gelijke voet

WOENSDAG, 22 MAART 2017, 09:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Frank Boeckx tekende bij tot 2020, maar dat biedt hem geen garanties dat hij ook komend seizoen eerste keeper zal zijn bij RSC Anderlecht. Het Laatste Nieuws weet dat Boeckx en Mile Svilar op gelijke hoogte aan het nieuwe seizoen zullen beginnen, de beste wordt nummer 1 onder de lat. Wie derde doelman wordt is nog koffiedik kijken.

MIle Svilar kreeg al talrijke aanbiedingen uit het buitenland, toch koos de jonge doelman ervoor om bij paars-wit te blijven. In ruil biedt de club hem de belofte dat hij in de nabije toekomst zijn kans zal krijgen om dé nummer 1 te worden van de A-kern. Een keuze die René Weiler dus komend seizoen zal moeten maken, Boeckx of Svilar.

Dan is er nog de kwestie van de derde doelman. Rubén Martinez keert op het einde van het seizoen terug naar Deportivo La Coruna, Davy Roef maakt de omgekeerde beweging. Of deze laatste hem gaat stellen in een derde plaats in de rangorde, valt ten zeerste te betwijfelen. En dan stelt zich de vraag, uitlenen of verkopen. René Weiler en Herman Van Holsbeeck hebben dus nog heel wat werk voor de boeg.



anderlecht-online forum