Mangala: "Nooit deur sluiten voor Anderlecht"

DONDERDAG, 23 MAART 2017, 09:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Binnenkort moet Borussia Dortmund beslissen of het de aankoopoptie op Orel Mangala licht. "Ik zou graag blijven", zo vertelt de 19-jarige middenvelder zelf. Al hoopt hij op een dag te kunnen terugkeren bij Anderlecht. "Want dat blijft de club van mijn hart."

Dortmund huurt Mangala met een aankoopoptie van twee miljoen euro. Bij het tweede elftal speelde hij dit seizoen al 21 wedstrijden. Daarin scoorde hij drie keer en gaf hij vier assists. "Ik kende even een moeilijke periode, maar al bij al ben ik tevreden over mijn seizoen", vertelt Mangala bij Voetbalnieuws. "Het verschil met België is zeer groot. Zowel de manier van werken als de voetbalvisie verschillen."

Mangala voelt zich goed in Dortmund en hoopt te kunnen blijven. "Ik leer hier veel bij en het leven in Duitsland bevalt me", geeft hij aan. Mangala vertrok vorige zomer omdat hij onvoldoende kansen zag bij de A-kern van Anderlecht. Er is echter niets gebroken tussen hem en de club. "Ik speel er sinds mijn kinderjaren en het is de club van mijn hart. Ik zal de deur nooit sluiten voor Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.