"We hebben nieuwe infrastructuur nodig"

VRIJDAG, 31 MAART 2017, 09:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het Eurostadion lijkt door de recente ontwikkelingen volledig afgeschreven. Anderlecht gaf eerder al aan dat het er niet meer wilde spelen. Toch heeft de club dringend nood aan een nieuwe infrastructuur als het mee wil met de tijd, aldus general manager Herman Van Holsbeeck.

"Wat er nu allemaal gebeurt rond het Eurostadion, is voor niemand goed", zegt Van Holsbeeck, "Onze Belgische clubs behalen Europees mooie resultaten, daar mogen we fier op zijn. Maar op gebied van infrastructuur is er nog veel werk. Je ziet aan Gent en Mechelen dat een nieuw stadion een serieuze boost kan geven aan een club."

De toeloop voor tickets voor de wedstrijd tegen Manchester United was enorm: "Ik had gerust een stadion van 45.000 man kunnen vullen. Als we blijven goed presteren hebben we dat ook nodig. Dan kunnen we ook speciale acties doen voor studenten en minderbedeelden", aldus nog de general manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.