"Er is een kans dat Bruno blijft"

VRIJDAG, 31 MAART 2017, 09:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De clubs moeten zich houden aan de regel van zes voetbalbelgen op het wedstrijdblad. RSC Anderlecht haalt dat aantal nipt. Als in de toekomst Youri Tielemans, Leander Dendoncker en misschien ook Andy Najar moesten vertekken, heeft het een probleem. Daarom bestaat de kans dat Massimo Bruno in het Astridpark blijft, al moet er eerst nog een overeenkomst gevonden worden met Leipzig.

"We denken eraan om de aankoopoptie op Bruno te lichen", geeft Herman Van Holsbeeck toe, "Hij is hier graag en evolueert goed. Maar we willen er ook nog twee of drie Belgen bijhalen komende zomer. Coach Weiler heeft mij al een lijstje bezorgd van Belgische spelers met potentieel."

Deschacht

Dan is er ook nog Olivier Deschacht, aan zijn laatste contractjaar bezig bij Anderlecht en meer bankzitter dan iets anders onder Weiler.
"We weten nog niet of Deschacht er nog een jaartje gaat bijdoen. Dat zal vooral afhangen van de titel. Met de vetpot van de Champions League kan je gemakkelijker contracten verlengen en onderhandelen", aldus nog Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.