"We willen eerst proberen om iedereen te houden"

VRIJDAG, 31 MAART 2017, 12:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck gaat weer een drukke transferzomer tegemoet. Niet alleen is Lukasz Teodorczyk gegeerd wild, ook Youri Tielemans en Leander Dendoncker staan op het verlanglijstje van verschillende, al dan niet grote, clubs. "Maar ik ga vooral proberen om iedereen te houden", zegt de general manager.

Een hulpmiddel daarbij kan het behalen van de titel zijn. Een 34ste landstitel brengt automatisch Champions League voetbal met zich mee, een aantrekkelijke competitie waar elke speler wil spelen en zich wil tonen. 

Voor Youri Tielemans kwamen er al een paar buitenlandse clubs die interesse toonden, maar tot hiertoe niets concreets. Het staat vast dat het voor Van Holsbeeck geen gemakkelijke opgave zal zijn om Tielemans nog een seizoen in het Astridpark te houden. Al kan in dat dossier het spelen van de Champions League toch ook wel een extra overtuigingsmiddel zijn voor de jonge middenvelder.
 
Dan is er nog Leander Dendoncker: "We kunnen moeilijk iedereen laten vertrekken", gaf Van Holsbeeck mee. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.