"Ik heb hele wedstrijd alles gegeven"

ZATERDAG, 1 APRIL 2017, 06:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was niet de beste wedstrijd van kapitein Sofiane Hanni, gisteren tegen Zulte-Waregem. Bij het tegendoelpunt liet hij zijn rechtstreekse tegenstander zomaar lopen. "Ik heb nochtans alles gegeven", verdedigde de Algerijn zich na de wedstrijd. 

"Ik werk heel hard voor de ploeg. Ik heb in heel mijn carrière nog nooit zo hard gewerkt als tegen Zulte-Waregem. Dat is misschien ook de reden waarom ik minder scherp ben in de zestien. En op Zulte-Waregm hebben we het nooit gemakkelijk. Maar ik blijf hard werken voor het collectief, dat gaat voor", gaat Hanni verder. 

Anderlecht wordt nu al dé titelfavoriet genoemd, al is dat nog een beetje te vroeg volgens Hanni: "De play-offs zijn nog maar net begonnen, er komen nog negen wedstrijden. Er zijn nog drie andere clubs die je niet mag vergeten in de titelrace. Maar we hebben hier vandaag toch mooie dingen laten zien en dat geeft vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.