Ganvoula trefzeker voor Westerlo

ZATERDAG, 1 APRIL 2017, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE In tegenstelling tot wat na de laatste speeldag werd verkondigd door enkele kranten, traint Sylvère Ganvoula nog niet mee bij Anderlecht. Hij vertoeft nog steeds bij Westerlo en scoorde gisteren in een oefenwedstrijd tegen Antwerp.

Ganvoula tekende eind januari een contract bij Anderlecht, maar zou het seizoen op uitleenbasis uitdoen bij Westerlo. Omdat Westerlo als laatste eindigde in de reguliere competitie, was hun seizoen op 12 maart al ten einde. Enkele kranten schreven vervolgens dat Ganvoula al naar Anderlecht zou komen om mee te trainen en zich in te werken.

Dat is dus (nog) niet het geval. Westerlo speelde gisteren een oefenpot tegen Antwerp, de kampioen uit 1B. De partij eindigde op 1-1 en Ganvoula scoorde het Westelse doelpunt. Hij speelde de hele partij, net als een andere Anderlecht-huurling Hervé Matthys. Michaël Heylen kwam niet in actie.

Westerlo speelt dezer dagen meerdere oefenduels. Maandag gaf het de Nederlandse tweedeklasser MVV partij. Het won toen met 1-0 en Matthys en Heylen speelden toen de hele partij. Die eerste gaf de assist voor het enige doelpunt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.