Gefrustreerd Manchester United thuis niet voorbij West Brom

ZONDAG, 2 APRIL 2017, 14:43 - Keprinc
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - WEBSITE Manchester United, tegenstander in de kwartfinales van de Europa League, is thuis niet verder geraakt dan een scoreloos gelijkspel tegen West Bromwich. 'The Baggies' hebben de reputatie een zeer stug en moeilijk te bespelen team te zijn en ondanks 75 procent balbezit slaagde de ploeg van José Mourinho er niet in deze muur te ontwrichten.

Zlatan Ibrahimovic moest geschorst toekijken en dat is natuurlijk een groot wapen dat ontbreekt om dergelijke matchen open te breken. Belangrijk nieuws voor Anderlecht is ook dat in de aanloop naar deze partij, Manchester United liefst drie spelers met serieuze blessures zag uitvallen. Jones, Mata en Smalling moesten van langs de zijlijn toekijken en vooral de kleine Mata zou met zekerheid het treffen met Anderlecht, mogelijk zelfs de rest van het seizoen missen. Bovendien viel Pogba last-minute uit met problemen aan de hamstrings.

Kortom, heel wat frustraties voor 'The Red Devils', die zo op een vijfde plaats blijven plakken in de Premier League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.