Overzicht uitgeleende spelers

MAANDAG, 3 APRIL 2017, 15:42 - lajoya

ANDERE Orel Mangala speelde met de U19 van Dortmund tegen Rot-Weiss Essen. Dortmund won de wedstrijd met 1-2. Mangala pakte dan wel een gele kaart in de 56e minuut, maar scoorde in de 90e minuut de winnende treffer.

In de ligue 1 zaten Aaron Leya Iseka en Dodi Lukebakio geen van beiden in de selectie bij hun respectievelijke clubs Marseille en Toulouse. Van beide teams waren er dit weekend geen wedstrijden van de reserven.

Trezeguet (Moeskroen) werd in minuut 77 vervangen door Mya. Moeskroen verloor de wedstrijd tegen Kortrijk met 2-1. Nathan Kabasele speelde 53 minuten in deze wedstrijd.

Sebastien De Maio bleef de volledige 90 minuten op de bank voor Fiorentina. Fiorentina won deze wedstrijd tegen Bologna met 1-0.

Fabrice N’Sakala (Alanyaspor) mocht invallen in de 60e minuut in de wedstrijd tegen Kasimpasa. Hij kwam Gassama vervangen. Alanyaspor won de wedstrijd met 3-1.

Dylan Lambrecth speelde zijn eerste minuten voor Roeselare in de wedstrijd tegen Eupen. Hij verving Godwin in de 72e minuut. De wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Hamdi Harbaoui speelde de volledige 90 minuten mee bij Charleroi. De wedstrijd tegen Oostende eindigde op 1-1.

Davy Roef zat niet in de selectie bij Deportivo La Coruña. La Coruña verloor de wedstrijd tegen Valencia met 3-0.

Wout Faes viel bij Heerenveen in in de 36e minuut. De wedstrijd tegen Heracles werd verloren met 4-1.