Acheampong legt het bij met Weiler

DINSDAG, 4 APRIL 2017, 06:32 - tvd
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Tijdens de training van gisteren toonde Acheampong zijn goede wil door te gaan praten met Weiler om zo de wederzijdse ergernis die was ontstaan, bij te leggen. Een gemiste transfer naar de Premier League in januari zou door zijn hoofd spoken.

De coach van paars-wit ergerde zich de laatste wedstrijden immers meermaals blauw aan Acheampong omdat de Ghanese sneltrein te weinig meeverdedigt en zo aan de basis ligt van kansen voor de tegenstander. Acheampong voelde zich dan weer geviseerd door de openlijke kritiek die hij van zijn trainer te verduren kreeg.

Acheampong zou het de laatste tijd wat laten hangen omdat hij een mentale tik gekregen zou hebben nadat hij tijdens de wintermercato een lucratieve transfer (7,5 miljoen euro en verdubbeld loon) naar Hull misliep. Het was Weiler die toen zijn joker absoluut niet wilde laten gaan.

Maar alles lijkt nu dus weer in orde tussen speler en trainer. Hopelijk zet dat Acheampong aan om in de play-offs nog een laatste keer te schitteren voor Anderlecht. Daarna zal hij de club wellicht verlaten voor een grotere competitie, want daar zijn afspraken over gemaakt.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.