Spajic: “Dankzij Jankovic bij Anderlecht”

WOENSDAG, 5 APRIL 2017, 20:11 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Op 31 augustus, toen er maar geen doorbraak leek te komen in het dossier van Nicolas Lombaerts, ging Anderlecht vol voor Uros Spajic van FC Toulouse. Daar waar er in het begin nog twijfels waren over hem, heeft hij deze twijfels nagenoeg volledig weggespeeld. Anderlecht kocht hem onlangs zelfs over van FC Toulouse.

Spajic zegt nu zelfs dat hij zijn transfer naar Anderlecht voor een groot stuk te danken heeft aan Aleksandar Jankovic, de huidige trainer van Standard. Anderlecht had bij hem informatie ingewonnen over Spajic. Spajic zelf had dan weer een vluchtig contact met Ivan Obradovic om meer informatie te verkrijgen over de club

Bij Toulouse miste Spajic een beetje de drang om te winnen, de ambitie om prijzen te winnen. Iets wat hij zelf altijd heeft ervaren bij Rode Ster Belgrado en nu dus ook terugvindt bij Anderlecht. Spajic vindt dat hij een prima wisselwerking heeft met Kara. Hij zegt hierover: “Kara en ik zijn op korte tijd naar elkaar toegegroeid op het veld. We hebben een haast broederlijke relatie opgebouwd”.

Spajic is de voorzitter van Toulouse ook dankbaar voor zijn houding bij de onderhandelingen met Anderlecht. Aangezien er geen aankoopoptie was, had hij de prijs nog kunnen opdrijven, maar dat deed hij niet. Spajic is ervan overtuigd dat Anderlecht de juiste stap is in zijn carrière.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.