Collectie van 65.000 foto's

DONDERDAG, 6 APRIL 2017, 09:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE RSC Anderlecht zou niets zijn zonder zijn trouwe supporters. De ene gaat daar al wat verder in dan de andere. Neem nu Franky Demeyer, een gepassioneerd supporter en dat stopt niet door naar wedstrijden te gaan kijken. Demeyer heeft kasten vol met foto's en handtekeningen van spelers en oud-spelers. Een ongelooflijke collectie. 

Franky Demeyer steekt ontelbare uren in zijn passie: Anderlecht. Sinds 1940 tot nu, heeft hij bijna alle handtekeningen van spelers en trainers, hij mist er maar een veertiental (!). Hij schrijft alle spelers en oud-spelers, ook in het buitenland, aan om hen om een foto en handttekening te vragen. En van iedereen krijgt hij reactie. 

In volgend filmpjekan je al een blik werpen op de ongelooflijke collectie van Franky Demeyer, waar hij talloze uren insteekt. Voor zo een toewijding en inzet kunnen wij alleen maar respect hebben. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.