Anderlecht gaat samenwerken met Uber

VRIJDAG, 7 APRIL 2017, 09:57 - lajoya
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zoals jullie weten is het qua mobiliteit niet altijd ideaal om af te zakken naar het CVDS-stadion. Ook is er vaak een gebrek aan parking. Anderlecht heeft dit al grotendeels proberen oplossen door zondag de parking van de Decathlon gratis ter beschikking te stellen van de fans, inclusief shuttle bus tussen de Decathlon en het stadion.

Maar nu komt Anderlecht met een extra oplossing: Anderlecht gaat samenwerken met technologiebedrijf Uber. Vanaf de thuiswedstrijd tegen KAA Gent zal er beroep kunnen gedaan worden op hun diensten. En dit via de Uber-app. Er zullen drop-off zones komen rond het stadion, waar de fans zullen worden opgepikt en afgezet.

Anderlecht is de vierde club in Europa waarmee Uber zal samenwerken. Dit is reeds het geval bij Manchester United, Rapid Wenen en Lille OSC.

Roger Vanden Stock is alvast zeer opgetogen met deze samenwerking: "Uber biedt een alternatief aan fans om beter, vlotter en meer bewust het stadion te bereiken", aldus de voorzitter.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.