"Er zijn hierna nog acht wedstrijden te gaan"

ZATERDAG, 8 APRIL 2017, 07:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen is de confrontatie tegen de ex-ploeg van Frank Boeckx in het Astridpark. Het avontuur van de doelman eindigde in mineur toenertijd bij AA Gent, maar echt wraakgevoelens heeft hij niet. Volgens Boeckx is de wedstrijd tegen Gent ook geen cruciale match in de titelstrijd: "Er zijn hierna nog acht wedstrijden te gaan hé."

Anderlecht had het in de reguliere competitie niet onder de mat tegen AA Gent: "Ze hebben het ons inderdaad niet gemakkelijk gemaakt. Desondanks hebben we nog vier of zes gepakt tegen hen. Van mij mogen ze gerust gedurende de hele wedstrijd de bal hebben, als wij op het einde maar de drie punten pakken."

"En verliezen betekent nog niet direct het einde. Er zijn nadien nog acht wedstrijden te spelen he. Ook bij winst zijn we er nog niet. Ik wil niet dat we constant in een favorietenrol worden geduwd, dat brengt onnodige druk mee. Dus nee, de wedstrijd van morgen zal niet beslissend zijn", aldus de doelman. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.