Mourinho: "Het wordt moeilijk duel in Brussel"

MAANDAG, 10 APRIL 2017, 08:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS NIet alleen Anderlecht kijkt uit naar de Europese kwartfinale van donderdag, ook bij Manchester United doen ze dat. Zelfs al is Anderlecht op papier een klasse minder, de Mancunians nemen het duel heel serieus. "De Europa League is van fundamenteel belang voor ons. Het is de enige trofee die we nog kunnen winnen."

In de competitie kampeert Manchester United op plaats vijf terwijl enkel de eerste vier een ticket voor de Champions League bemachtigen. Maar de winnaar van de Europa League mag ook naar het kampioenenbal en dus wil coach José Mourinho maar wat graag de Europa League winnen. "Het zal moeilijk worden, maar we blijven vechten. Ook in Brussel."

Tot gisteren lag de focus op de competitie en de wedstrijd tegen Sunderland. Beelden van Anderlecht had de Portugees nog niet gezien. "Neen, daar begin ik pas vanavond aan", klonk het na de gewonnen wedstrijd tegen de hekkensluiter.

Mourinho was opgelucht dat hij geen nieuwe geblesseerden overhield aan deze wedstrijd. Jones, Smalling, Mata, Rooney en Young zijn out voor de partij tegen Anderlecht. "Enkel Valencia heeft een kans om fit te raken", geeft Mourinho mee. "De Gea speelt in de Europa League sowieso niet." De Argentijn Romero zal donderdag het doel verdedigen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.