Dan toch geen Teodorczyk?

WOENSDAG, 12 APRIL 2017, 10:30 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Topschutter Lukasz Teodorczyk geraakte tegen Gent geblesseerd aan de schouder. Maandag werd er aangekondigd dat de Poolse topschutter tijdens klaar zou geraken voor het treffen met Manchester United, maar dat lijkt momenteel niet meer zo zeker. De kans is zelfs groot dat Teomorgen aan de kant blijft.

Teodorczyk werd tegen Gent vroegtijdig naar de kant gehaald door René Weiler en dat leverde de coach een stevig fluitconcert op. De meeste fans hadden toen echter nog niet door dat de Pool licht geblesseerd was geraakt na een duel. Onderzoek na de wedstrijd toonde niets ernstig aan, maar toch kon Teodorczyk deze week nog niet trainen. Het blijft afwachten of hij dan ook inzetbaar zal zijn voor het Europa League duel van morgen. Vermoedelijk brengt de persconferentie van deze middag daar duidelijkheid over.

De kans is echter reëel dat de topschutter uit de Jupiler Pro League niet in actie zal komen. Paars-wit verkiest de titel boven de Europa League en wil vermoedelijk geen risico's nemen. Daardoor zal de Zweed Thelin waarschijnlijk mogen aantreden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.