"Anderlecht mag een sterk United verwachten"

WOENSDAG, 12 APRIL 2017, 20:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na René Weiler was het de buurt aan José Mourinho voor een persconferentie. De coach van Manchester United lijkt toch op zijn hoede te zijn voor Anderlecht al voegde hij er ook aan toe "Dat Anderlecht zich aan een sterk United mag verwachten voor wie de finale een must is."

"Anderlecht is een sterk team", ging Mourinho verder met zijn lofbetuiging voor paars-wit, "Het is een team dat zich aangepast heeft aan de kwaliteieten van zijn spelers. Ze zetten goed druk. Elk team in de kwartfinales heeft het gevoel dat er meer in zit  wij hebben dat ook, maar Anderlecht ook."

"De motivatie zal groot zijn, maar dat is ze ook,bij ons  Hun stadion zal vol zitten met enthousiaste supportes. Het is klein maar gezellig."

"De terugwedstrijd in Manchester is natuurlijk een stok achter de deur want thuis kunnen we nog veel goedmaken, maar het is toch belangrijk om goed te spelen", besluit The Special One.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.