Kara: "Het enige wat nu telt is titel"

VRIJDAG, 14 APRIL 2017, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj kreeg gisteren de onmogelijke opdracht om Zlatan Ibrahimovic te bedwingen. En de Senegalees slaagde daar met glans in, Ibrahimovic kreeg nooit de kans echt gevaarlijk te zijn. Zo leverde Mbodj zijn visitekaartje af voor een transfer, al is dat nu geen prioriteit volgens de verdediger: "Het enige wat telt, is een landstitel met Anderlecht."

"Het was belangrijk om als ploeg de defensieve organisatie te bewaren en dat is gelukt", Mbodj tevreden, "Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Al wil ik nu niet focussen op mijn wedstrijd tegen Ibrahimovic. Op Old Trafford gaan we in ieder geval nog beter moeten zijn dan vandaag. Er is een waterkans door het late doelpunt van Leander. Ik zei voor de wedstrijd nog tegen de ploegmaats dat we respect moesten hebben voor Manchester United, maar dat we geen schrik mochten hebben. Dat is ons gelukt in de tweede helft, de return wordt moeilijk, dat weten we."

Transfer

Giseren gaf Kara alvast zijn visitekaartje af voor een transfer naar de Premier League. Het is alom geweten dat dat de droomcompetitie is van de Senegalees. "Ja, dat is waar, Engeland behoort tot mijn ambities. Ik heb al eens de kans gehad om naar daar te gaan, dat is toen niet gelukt. Maar we zien wel, wie weet volgende zomer. Het is ook helemaal niet van belang nu. Het enige wat nu telt is de landstitel met Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.