Vanden Stock: "Aangenaam verrast door unieke sfeer"

ZATERDAG, 15 APRIL 2017, 17:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vorige donderdag speelde Anderlecht thuis tegen Manchester United. Dankzij een buffelstoot van Leander Dendoncker sleepte paars-wit een gelijkspel uit de wacht. "En dankzij zijn supporters", laat Roger Vanden Stock weten, "Wij waren allemaal aangenaam verrast door de unieke sfeer."

"Na de zinderende wedstrijd van vorige donderdag is de club alle supporters geweldig dankbaar voor hun onvoorwaardelijke steun. Zelfs bij een 0-1 achterstand tegen een van de grootste clubs ter wereld, bleven jullie onze jongens enthousiast aanmoedigen. Zo moet het zijn: als één man achter de ploeg blijven staan, vooral bij achterstand. Jullie hebben ons, de spelers, de medewerkers en het bestuur aangenaam verrast met de unieke sfeer in het Constant Vanden Stock stadion. Die steun heeft een heel groot aandeel gehad om de late gelijkmaker tot stand te brengen. Dank u supporters!”,aldus voorzitter Roger Vanden Stock op de officiële website van RSC Anderlecht.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.