Martinez: "Hij kan zonder twijfel mee in de Premier League"

ZATERDAG, 15 APRIL 2017, 17:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht gaat er alles aan doen om Youri Tielemans nog een jaartje in Neerpede te houden, al zal dat geen gemakkelijke opdracht zijn. Als het van bondscoach Roberto Martinez afhangt is het voor Tielemans tijd om te verkassen naar het buitenland: "Naar een kleine club waar hij minuten kan maken."

Martinez was donderdag te gast bij de Europa League wedstrijd van Anderlecht tegen Manchester United, hij was er analist voor BT Sport. Hij maakte meteen van de gelegenheid gebruik om Tielemans te hemel in te prijzen tegenover de aanwezige Engelse journalisten. Het is een publiek geheim dat de bondscoach héél hoog oploopt met de jonge middenvelder.

"Youri kan zeker mee in de Premier League. Zonder twijfel. Het is duidelijk dat hij ook klaar is voor de volgende stap, weg uit België. Liefst naar een ploeg waar hij zoveel mogelijk minuten kan maken", aldus nog Martinez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.