Peeters: "We schitteren door het collectief"

ZONDAG, 16 APRIL 2017, 08:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De U17 van Anderlecht hebben hun start niet gemist op de ABN Amro Future Cup georganisseerd door Ajax Amsterdam. Trainer René Peeters is meer dan fier op zijn groep: "We hebben een goeie groep die vooral schittert door het collectief", zegt Peeters op de officiële website van RSC Anderlecht.

De U17 zetten Arsenal en Bayern Muchen opzij en vooral deze laatste was een geduchte tegenstander: "We hebben het in het begin moeilijk gehad, maar nadien hebben we ons goed aangepast. De Duitsers hebben een goede ploeg en dat zag je ook, maar wij hadden de beste doelkansen. Onze zege is dus verdiend", zegt Peeters. 

"We hebben jongens die met veel overgave spelen een kwaliteit in het huidige voetbal. Ik ben hier nu voor de derde keer op de Future Cup, een echt toptornooi. Ons doel was om bij de eerste vier te geraken en dat is gelukt. Alles wat erna komt is een bonus", aldus nog Peeters.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.