Terugblik: Oostende - Anderlecht

ZONDAG, 16 APRIL 2017, 14:43 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Als Anderlecht vanavond wint op het veld van KV Oostende, vergroot het haar voorsprong op Club Brugge en AA Gent tot respectievelijk zeven en negen punten. Paars-wit pakte dit seizoen vier op zes tegen de kustploeg.

In november speelde Anderlecht thuis 1-1 tegen de mannen van Yves Vanderhaeghe. Franck Berrier bracht de bezoekers op voorsprong van op elf meter, Youri Tielemans maakte laat in de wedstrijd eveneens van op de stip gelijk.

In februari won Anderlecht wel. Sofiane Hanni bracht paars-wit al vroeg op voorsprong, maar Landry Dimata zette een -lichte- strafschop om voor de thuisploeg. Na het uur besliste Tielemans de wedstrijd met twee wereldgoals op evenveel minuten.

In de slotfase pikte ook Lukasz Teodorczyk nog zijn doelpuntje mee: 1-4. Gezien de schoonheid van de doelpunten en de relatief beperkte geschiedenis tussen Oostende en Anderlecht kan deze laatste wedstrijd gerust als meest memorabele gezien worden.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.