FT: Oostende - RSC Anderlecht 0-1

ZONDAG, 16 APRIL 2017, 17:48 - Skyhawk

WEDSTRIJDEN Paars-wit opent vandaag play-off 1 op het veld van KV Oostende. Coach Weiler voerde maar liefst zes wissels door tegenover vorige donderdag tegen Manchester. U kan de wedstrijd live bij ons volgen via dit artikel met een snel en uitgebreid verslag. Vergeet niet om de browser manueel te verversen.

93' Einde van de wedstrijd.
91' De mogelijkheid van Trebel eindigt tegen de paal. Acheampong was betrokken in een de knappe combinatie die aan de basis van het doelgevaar lag.
90' De scheidsrechter fluit voor een fout van Spajic op Dimata.
90' Rozenhal stopt Trebel foutief af: obstructie oordeelt de scheidsrechter.
88' Hanni krijgt een kans en schiet! Het leer zoeft over de goal. Acheampong was betrokken in een de knappe combinatie die aan de basis van het doelgevaar lag.
88' Kans voor Trebel met een schot! De bal wordt geblokt.
86' Wissel: Nuytinck in, Tielemans out.
82' Wissel: Antunes in, El Ghanassy out.
82' Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Het resulteert in veel middenveldspel.
77' Het tempo is momenteel te laag en er zijn veel slordigheden. Er valt weinig te zien.
72' Wissel: Thelin in, Teodorczyk out.
70' Oostende schakelt een versnelling hoger en gaat hoger spelen. Wat levert het op?
68' Wissel: Acheampong in, Chipciu out.
64' Canesin kan de bal binnen duwen, maar verzuimt dat te doen! De bal belandt naast de goal.
59' Kara trekt Dimata wat te opzichtig omver. De scheidsrechter grijpt in. Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
56' Duwfout van Spajic. Een gele kartonnetje en een vrije trap zijn het gevolg!
52' Er is veel sfeer in het stadion. De fans van RSC Anderlecht lijken nu al te vieren.
48' GOAL! Hanni scoort met een raak schot! De bal belandt via de onderkant van de lat in doel! Hanni ging eerst zelf vier man voorbij en legde dan binnen. Een wereldgoal!
47' Kans voor Teodorczyk met een schot! De bal wordt geblokt.
45' Start van de tweede helft.

45' Rust. Een mak Anderlecht kon Oostende nooit echt weg drukken. De grootste kans was wel voor paars-wit met een kopbal op de lat. Ook memorabel was de flagrante blunder van scheidsrechter Lambrechts die een penalty gaf voor ingebeeld handspel van Spajic. Boeckx zorgde echter voor gerechtigheid.

45' Dimata faalt vanop elf meter! Boeckx komt tussen en stopt de poging.
47' Spajic wordt bestraft voor handspel. De bal gaat op de stip! Volledig onterecht!
44' Kans voor Kara met een harde kopbal! De kans spat uit elkaar op de lat.
43' Chipciu krijgt een kans en schiet! De kans wordt afgestopt door de verdediging. Het wordt een hoekschop.
38' Spajic heeft een hoofdblessure opgelopen en het spel wordt even stil gelegd. Het lijkt ernstig.
35' Teodorczyk krijgt een kopbalkans, maar zet de bal naast! Een corner van Tielemans lag aan de basis.
35' Trebel ruikt zijn kans en knalt! Proto bokst de bal weg.
33' Siani ruikt zijn kans en knalt! De bal gaat over en naast.
33' Wissel: Jonckheere in, Capon out.
32' Capon is geraakt aan de kuit. Dat lijkt toch een zware blessure te zijn.
29' Teodorczyk wordt gesanctioneerd voor gevaarlijk spel. Is het slachtoffer. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap.
27' El Ghanassy kraakt zijn schot, maar de bal gaat naast het doel.
18' De scheidsrechter heeft een duwfout gezien van Marusic. Chipciu is het slachtoffer. Hij gaat op de bon (geel) en vrije trap.
17' Kans voor Marusic met een schot! Het leer wordt van de lijn gehaald. De kans kwam tot stand na balverlies van Kara.
14' Teodorczyk kan van dichtbij schieten! De bal wordt geblokt. Tielemans leverde de voorzet af vanop de linkerflank.
13' Berrier krijgt een kans via een vrije trap. De keeper kan de bal wegslaan.
11' Teodorczyk zoekt de ruimte en schiet vanuit de draai, maar over en naast!
9' Corner voor Paars-Wit.
5' Capon trapt op de voet van Obradovic. De scheidsrechter heeft het gezien.
4' Trebel probeert een goal te versieren met een vrije trap, doelman Proto brengt redding.
1' Dendoncker trekt El Ghanassy wat te opzichtig omver. De scheidsrechter grijpt in.
0' De wedstrijd gaat van start.

Opstelling Oostende: Proto, Capon, Rozenhal, Milic, Marusic, Siani, Vanderdriessche, Berrier, El Ghanassy, Canesin, Dimata
Opstelling RSC Anderlecht: Boeckx, Appiah, Kara, Spajic, Obradovic, Dendoncker, Trebel, Tielemans, Chipciu, Hanni, Teodorczyk