Boeckx: "Ref gaf toe dat hij fout zat bij de penaltyfase"

ZONDAG, 16 APRIL 2017, 21:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx hield zijn ploeg in de wedstrijd op het einde van de eerste helft. Gerechtigheid geschiedde toen 'Frank The Tank' de penalty pakte die er zelfs geen was. "De ref gaf tijdens de rust wel toe dat hij fout zat bij die penaltyfase", zei Boeckx na afloop. 

"Ik ben heel blij dat ik hem pakte, een penalty is altijd een beetje gokken. Net voor de rust viel de fase ook op een belangrijk moment. Maar het voornaamste zijn de drie punten", gaat de doelman verder. 

Sofiane Hanni kreeg de afgelopen heel wat kritiek te verwerken. Maar in de Versluys Arena bezorgde hij paars-wit de drie punten met een heerlijke actie. "Hanni heeft met zijn voeten gesproken en zo doen de grote dat. Ik denk dat de verwachtingen rond Hanni wat te hoog liggen omdat hij dit seizoen toch wel al heel sterk presteerde. Hij was dit seizoen al enorm belangrijk met veel doelpunten en assists”, besluit Boeckx.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.