Trebel: "Collectieve prestatie is het enige wat telt"

ZONDAG, 16 APRIL 2017, 21:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Adrien Trebel mocht starten tegen KV Oostende. De laatste wedstrijden krijgt hij meer en meer speelminuten bij Anderlecht. Europese mag Trebel niet meespelen omdat hij al Europees speelde met Standard. Maar de Fransman toont zich geduldig en is blij met elke speelminuut dat hij krijgt. En het belangrijkste is ook voor hem, de drie punten die terug meegaan naar Brussel. 

"De eerste helft hebben we enkele mooie dingen laten zien, de tweede helft zijn we achteruit getrokken. Dankzij een mooie actie van Hanni zijn we op voorsprong gekomen en hebben we uiteindelijk ook gewonnen. Ik kan Sofiane al sinds mijn twaalfde, het is dan ook tof om nu hier terug samen te spelen. Maar het zijn niet de individuele acties die tellen maar het collectief", aldus Trebel. 

"Ik wil de club bedanken", gaat Trebel verder, "De voorzitter en de spelers, die mij hier fantastich onthaald hebben bij de club. Daardoor is mijn integratie ook gemakkelijker verlopen. Wat speelminuten betreft, blijf ik geduldig. Het is niet ik die primeert."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.