U17 Future Cup: Anderlecht eruit in halve finale

MAANDAG, 17 APRIL 2017, 14:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De U17 van Anderlecht zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de Aegon Future Cup in Amsterdam. In de halve eindstrijd kwam paars-wit 2-0 voor tegen Ajax, maar de thuisclub kwam terug tot 2-2 en toonde zicht de betere in de strafschoppenreeks.

Yuanis Mokou bracht Anderlecht vroeg in de partij op 1-0. Alan Mayaga verdubbelde de score kort na de pauze de score. Acht minuten voor tijd bracht Maduro terug spanning in de wedstrijd en twee minuten voor tijd zorgde Botman voor 2-2. In de strafschoppenreeks haalde Ajax het met 4-3. Voor Anderlecht scoorden El Kababri, Verschaeren en Mendoza. Stevens, Nzita en Kiwior misten.

Anderlecht speelt nu om de derde plaats tegen J-League, een Japanse selectie. Ajax neemt het in de finale op tegen Bayern München.

Bekijk hier het verslag van de halve finale.

Anderlecht speelde met: Delanghe, Graziunas, Guldix (c), Kiwior, Nzita, El Kababri, Stevens, Leoni, Mayanga, Verschaeren, Mokou 
Invaller:Mendoza
 
Ajax speelde met: Reiziger, Dest, Van Gelderen, Botman, Bakker, J. Maduro (31’ Q. Maduro ), Aberkane (31’ Brobbey), Gravenberch (55' Margaret), Sint, De la Vega (38' Farcas), Schön



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.