Anderlecht loopt zes punten uit

MAANDAG, 17 APRIL 2017, 22:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Na Oostende - Anderlecht gisteren stonden vandaag de twee overige duels in Play-off 1 op het programma. Club Brugge kon opnieuw niet winnen en zo loopt Anderlecht zes punten uit. Gent won wel en nestelt zich naast Club op de tweede plaats.

Club Brugge speelde vanmiddag op Zulte Waregem en kwam al snel 2-0 achter. De landskampioen van vorig jaar zette de bordjes nog gelijk, maar het blijft wachten op een eerste zege in de play-offs. De laatste Brugse overwinning dateert intussen al van 24 februari.

Door dit gelijkspel hijst AA Gent zich naar Brugge. Gent won in de vooravond met 0-1 bij Charleroi, amper hun derde uitzege dit seizoen De Buffalo's halen net als Anderlecht zeven op negen in de play-offs en lijken de belangrijkse concurrent voor Anderlecht te worden

Op de volgende speeldag ontvangt Gent vrijdagavond KV Oostende. Anderlecht is zondag om 18 uur gastheer voor Club Brugge. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.