Van den Brom is Roef niet vergeten

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 08:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zoals verwacht komt Davy Roef bij Deportivo niet aan spelen toe en het is onduidelijk of hij volgend seizoen nog toekomst heeft bij Anderlecht. Verschillende clubs volgen de situatie op de voet en één van hen is AZ Alkmaar, de club van John van den Brom.

Van den Brom kent Roef van toen hij coach was van Anderlecht. Roef schitterde toen bij de beloften. Twee jaar geleden, toen Roef nog tweede doelman was achter Silvio Proto, wilde Van den Brom hem al naar AZ halen, maar hij stuitte toen op een njet van Anderlecht. Nu zou hij dit opnieuw willen proberen, zo schrijft La Dernière Heure.

Roef wordt nog tot juni uitgeleend aan Deportivo en keert daarna terug naar Anderlecht. Met Frank Boeckx, die onlangs zijn contract verlengde, en Mile Svilar heeft Anderlecht al twee doelmannen voor volgend seizoen. Beiden zouden onderling uitmaken wie eerste keeper wordt. Voor Roef lijkt er bijgevolg geen plaats meer bij paars-wit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.