Hanni: "We hadden verschil nog kunnen maken"

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Scoren op Old Trafford, sinds gisteren weet Sofiane Hanni hoe dit voelt. Maar de aanvoerder deed meer: hij speelde een fantastische wedstrijd. Toch werd hij na ruim een uur gewisseld. "Ik voelde me nog fris, maar ik begrijp dat zondag ook belangrijk is."

"Het is voor mij erg speciaal om te scoren in zo'n stadionen tegen zo'n tegenstander", reageerde Hanni na de partij. "We speelden een goede wedstrijd, vooral voor de rust. We probeerden de bal te houden en dat lukte redelijk goed. Wogen trots zijn op wat we gepresteerd hebben. Nu moet de focus op zondag."

Dat laatste is volgens Hanni ook de reden van zijn wissel. "De coach had vooraf gezegd dat hij enkele wissels zou doorvoeren. Op die manier wil hij iedereen fris houden voor zondag. Ik kon nog verder spelen, maar begrip dat de partij tegen Club Brugge ook belangrijk is. Chipciu, Teodorczyk en ik hadden het verschil nog kunnen maken, maar we moeten onze vervangers respecteren."

Ondanks de nederlaag beschouwt Hanni Anderlecht als morele winnaar. "Onze fans maakten meer lawaai dan die van United. De spelers van United waren boos en vierden zelfs niet met hun fans. We hebben het veld verlaten met opgeheven hoofd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.