Weiler: "Nooit overwogen om niet te wisselen"

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 09:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler was voor sommigen de zondebok omdat hij Hanni, Chipciu en Teodorczyk vroegtijdig naar de kant haalde. De coach zelf vindt niet dat hier de oorzaak van de uitschakeling ligt. "Ik ben verrast door deze opmerking"

Tijdens de persconferentie na afloop kreeg Weiler enkele kritische vragen over zijn wissels. "Ik heb er niet aan gedacht dat dit de wedstrijd zou beïnvloed hebben", antwoordde hij. "Ik heb ook goede spelers op de bank. Alle veertien spelers die speelden deden het goed. Ik heb nooit overwogen om niet te wisselen."

Tijdens de wedstrijd sprak José Mourinho Weiler aan een hij toonde begrip voor de wissels. "Hij zei me dat het voor hem ook moeilijk zal worden om dit weekend een frisse ploeg aan de aftrap te brengen. Hij verwees naar het hoge ritme van deze wedstrijd. Zonder deze match op Manchester was de topper tegen Club Brugge zwaar, nu nog meer. Maar ik heb geen schrik voor zondag. We hebben genoeg andere spelers die kunnen spelen."

Ondanks de uitschakeling verliet Weiler Old Trafford met opgeheven hoofd. "We speelden een zeer goede eerste helft. Dat we in de verlengingen een tweede doelpunt slikken, is een grote ontgoocheling. Maar ik ben erg fier op mijn spelers."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.