"Fier op de getoonde mentaliteit"

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 13:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans was vooral fier na de prestatie op Old Trafford, maar kon ook zijn ontgoocheling niet verbergen. De jonge middenvelder had graag de strafschoppen gehaald. De ploeg heeft hoendanook mentaal een boost gekregen voor de wedstrijd tegen Club Brugge komende zondag. En dat zal nodig zijn, want de vermoeidheid zal toch ook stilaan beginnen toe te slaan. 

"Natuurlijk ben ik een beetje ontgoocheld", geeft Tielemans toe, "Maar ik ben vooral fier op onze groepsmentaliteit. Het is ons gelukt om in de eerste helft te scoren, spijtig dat het ons in de tweede helft niet meer gelukt is. We hadden tijdens de rust tegen elkaar gezegd dat we zo moesten verder doen al wisten we dat het moeilijk ging worden."

"Stafschoppen waren heel mooi geweest. Maar we mogen al fier zijn dat we tegen Manchester United verlengingen halen. Acheampong had de kans op een tweede goal, maar hij zat gewoon stikkapot. Dat zullen we zondag tegen Club Brugge ook nog wel een beetje voelen, dat we fysiek iets minder fris zullen zijn. Maar we hebben wel mentaal een boost gekregen om ons volgende doel te realiseren en dat is kampioen worden", besluit Tielemans. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.