Engelse pers vol lof over Anderlecht

VRIJDAG, 21 APRIL 2017, 18:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Dat RSC Anderlecht strijdend ten onder gegaan is op Old Trafford, is ook de Engelse pers niet ontgaan. En niet alleen de ploeg krijgt felecitaties, ook hun supporters. Ook de puntentoekenning van de kranten aan de spelers was niet mis. The Mirrorheeft Kara, Spajic en Dendoncker een 8.

De Telegraph heeft bewonderende woorden voor het lef van Anderlecht: "De Belgen namen in de eerste helft resoluut de controle. Ze waren de hele wedstrijd lang beheerster, terwijl United gewoonweg bleek acteerde.”

The Independent had dan weer lof voor de supporters van paars-wit: “Anderlecht had de stad de hele dag al paars gekleurd, en hun fans maakten ook indruk in het stadion met hun repertoire, volledig in het Engelse gezongen."

De Daily Mail : "Wie zelfvoldaan dacht dat het doelpunt op verplaatsing in Brussel voldoende was voor United, moest zijn eigen woorden inslikken.  Anderlecht liet Manchester United er met elke vezel voor vechten."

De Daily Mirror :  "We zijn er te makkelijk vanuit gegaan dat een 1-1 op Anderlecht wel zou volstaan, te makkelijk verondersteld dat één goal op verplaatsing de halve finale veiligstelde. (...)  Anderlecht deed namelijk meer dan zijn duit in het zakje in een geweldige terugwedstrijd, waarin het Manchester United tot het uiterste duwde."

The Dailt Star:  "Een bizarre match die lange tijd gedomineerd werd door de underdogs uit België. Anderlecht domineerde de eerste helft en verbaasde  United met de gelijkmaker."

“United had eventuele uitschakeling enkel aan zichzelf te danken”

De openbare omroep BBC: "United flirtte zelfs met een uitschakeling in de Europa League... en als dat het geval was geweest, hadden ze het enkel aan zichzelf te danken. United liet zichzelf gijzelen door de dreigende counters van Anderlecht.”

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.