Van Holsbeeck: "Vervangingen waren logisch"

ZATERDAG, 22 APRIL 2017, 06:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler kreeg heel wat kritiek voor de wissels van Sofiane Hanni en Lukasz Teodorczyk. De medische staf en het bestuur staan als één man achter de beslissing van hun coach en nemen hem dan ook in bescherming. De topper van morgen tegen Club Brugge is te belangrijk om te verwaarlozen. 

"De wissels waren logisch", is Van Holsbeeck direct duidelijk, "Hanni sukkelt met een kleine blessure en verdedigen was op dat moment in de wedstrijd héél belangrijk. We weten zelfs niet of Hanni zal kunnen spelen tegen Club Brugge."

Felecitaties

De general manger blikt ook nog even terug op de wedstrijd op Old Trafford: "Het was een fantastische wedstrijd. We hebben onze stempel gedrukt in Europa. We hebben zelfs felecitaties gekregen van Sir Alex Ferguson en van José Mourinho. Ik geef toe dat er ook ongoocheling is, ik had gehoopt op strafschoppen", aldus nog Van Holsbeeck. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.