Proto: "Anderlecht wordt sowieso kampioen"

ZATERDAG, 22 APRIL 2017, 08:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matchwinnaar bij KV Oostende gisterenavond was Silvio Proto. Hij deed enkele cruciale reddingen waardoor AA Gent niet verder dan kwam dan een gelijkspel. Daardoor worden de Buffalo's teruggeslagen in de titelstrijd. Anderlecht mag Silvio Proto dus dankbaar zijn, al wil de doelman daar niet van weten: "Anderlecht wordt sowieso kampioen."

Het was Silvio Proto die KV Oostende op zijn eentje in de wedstrijd hield en hen uiteindelijk een punt bezorgde. Door het puntenverlies van de Buffalo's komt Anderlecht nog steviger aan de leiding in play-off 1. Proto heeft zijn ex-club dus een groot cadeau gedaan met zijn reddingen. De doelman benadrukt dat Anderlecht ook zonder zijn optreden gisterenavond, zal kampioen spelen. 

"Heb je Anderlecht bezig gezien op Old Trafford, die zitten momenteel op een andere planeet hoor. Ik heb ze dus geen kampioen gemaakt, want dat worden ze sowieso."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.